До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Наймодніше взуття цієї зими

У холодну пору важливо, щоб взуття було не тільки теплим, але і радувало око. Що толку в овчиних чоботях, якщо на них без сліз не поглянеш. Модні тренди зими диктують взуття різноманітне і ефектне. Vogue.ua вибрав пари, які гарантовано пожвавлять гардероб.

Ботильйони в ковбойському стилі

Ковбойські напівчоботи, ботильйони і черевики з самого початку нового сезону стали головними фаворитами. Носити їх можна не тільки з джинсами і на тлі дикої природи, але також з ультраошатними оксамитовими сукнями, шовковими блузами і вузькими шкіряними штанами.

Реклама
Fendi осінь-зима 2018/19

<b>обувь ковбои</b>

Ошатні ботильйони

Ботильйони на гострих тонких підборах, прикрашені блискучими кристалами, матовими благородними перлинами, посипані блискітками і загорнуті в фатин дуже скоро потіснять своїх практичних і мінімалістичних чорних і сірих побратимів та додадуть свята навіть у суворі робочі образи.

Alexander McQueen осінь-зима 2018/19

<b>обувь наряд бот</b>

Чоботи з халявою-гармошкою

Як би модні критики не намагалися популяризувати слово diversity, найбільш популярними моделями взуття завжди будуть ті, що роблять ноги стрункішими. Це правило безумовно стосується чобіт з халявою-гармошкою. Популярні в 1980-і роки, вони знову на модній вершині і готові диктувати образи в дусі ранньої Саманти Джонс.

Chanel осінь-зима 2018/19

<b>обувь гармошка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.