До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Рибальські капелюхи — що це і з чим їх носити

У сезоні весна-літо 2020 головні убори особливо популярні. Так, крім солом'яних капелюхів, спортивних козирків і шовкових хусток на голову, дизайнери пропонують обзавестися рибальськими капелюхами. По суті цей аксесуар дуже нагадує панаму, але з однією відмінністю — він не тільки закриває обличчя і шию від сонця, але і рятує від дощу завдяки нейлону в складі тканини. З огляду на свою практичність, цей аксесуар легко застосовується як на відпочинку, так і в міському житті. Щоб визначитися з вибором рибальського капелюха, пропонуємо поглянути, які моделі представили дизайнери цього літа — від лаконічних варіантів Alberta Ferretti до крислатих моделей Self-Portrait.

Alberta Ferretti

На перший погляд рибальські капелюхи здаються не дуже привабливими, але варто лише спробувати їх надягти, як усе докорінно змінюється. Цей практичний літній головний убір можна одягти в поєднанні з бавовняною сукнею, міським ансамблем у стилі сафарі, образом з деніму. Так, Alberta Ferretti в колекції весна-літо 2020 показали елегантні рибальські капелюхи з широкими полями в пісочній кольоровій гамі, Lanvin зробили ставку на варіанти з кнопками і функціональними полями. Водночас Self-Portrait згадали про ультра-широкі капелюхи, які закриють від сонця обличчя, плечі і спину, а Burberry продемонстрували спортивну варіацію капелюха рибалки.

Реклама
Lanvin
рыбацкая шляпа 2020Self-Portrait
Burberry

Стрітстайл-хроніка демонструє, що дівчата доповнюють цим аксесуаром брючні костюми розслабленого крою, романтичні сукні з оборками, шкіряні ансамблі в стилі 1990-х років, комбінезони сорочкового крою і всілякі жакети, ніби зняті з чоловічого плеча.

<b>рыбацкие шляпы стрит</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.