До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ріанна випустила нову колекцію сонцезахисних окулярів Fenty

Ріанна випустила нову колекцію сонцезахисних окулярів Fenty. Однією з головних новинок стала пара Sheesh — модель, яку засновниця бренду задумала, "щоб задовольнити всі настрої літа".

Ріанна дебютувала з парою Jet Black Coded у своїй стрічці в Instagram. Дизайн окулярів навіяний вінтажними силуетами прямокутної форми "котяче око", і також доступний у відтінку Milky Way з відповідними лінзами.

Реклама

Цього тижня RiRi опублікувала селфі в окулярах Acid Green Off Record — найяскравішій парі Fenty, вигаданої для того, щоб "створювати неперевершену літню атмосферу". Оправи в стилі 80-х років з принтами також представлені в кольорах Candy Pink і Cosmic Blue.

Fenty Off RecordFenty Off Record

Також у червні Fenty випускає третю футуристичну пару. Модель класифікована як "драматичний силует" з акцентами, подібними до пар бренду Blockt і Antisocial, і буде представлена ​​у відтінках Black Gold і Rose Havana.

Fenty CodedFenty Coded

Хоча пандемія Covid-19 мала сейсмічний вплив на більшість модних домів, настрій у Fenty обнадіює. Ще під час карантину Ріанна випустила готові рум’яна Cheeks Out для Fenty Beauty і відсвяткувала другий день народження Savage X Fenty з ексклюзивними комплектами спідньої білизни й кампанією.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.