До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

П'ять з плюсом за SIHH: виняткові моделі годинників #SIHH2018

Шість виняткових моделей годинників #SIHH2018 вибирала Тетяна Соловей.

Щороку Cartier представляє особливу модель, вітринну для демонстрації майстерності Metier d`Art. Гучна прем'єра 2018 Cartier, над якою працювали п'ять років, – модель Révélation d'une Panthère – виняток: щоб відтворити обличчя пантери на циферблаті, не використовується жодна з існуючих технік. Навпаки – запатентовані дві нових: на спеціальну рідину всередині годинника і конструкцію скла. Малюнок пантери складається на очах з 900 золотих кульок, які стікають по циферблату.

Реклама
Часы Révélation d'une Panthère, механизм с ручным подзаводом, корпус из розового золота, 44 бриллианта, Cartier, выпуск ограничен тремя сериями по 100 экземпляров.

У ювілейній колекції IWC, присвяченій 150-річчю мануфактури, показали новинку з стрибаючим покажчиком часу. Години і хвилини відображаються у віконцях за допомогою обертових цифр, а не стрілок. Такі цифрові покажчики IWC представили в 1884 у кишенькових годинах Полвебера, для наречених Tribute to Pallweber Edition "150 Years" з цифровою індикацією марка розробила і запатентувала новий мануфактурний калібр.

Часы Tribute to Pallweber Edition, механизм с ручным заводом, корпус из розового золота, эмалевый циферблат, IWC, лимитированная серия из 250 экземпляров.

Сталевий годинник 1815 Homage to Walter Lange випущений в одиничному екземплярі в пам'ять про засновника компанії. Сталь, чорний лакований циферблат, функція годин і хвилин, – на перший погляд класичний годинник з мінімумом необхідних функцій, насправді – мікро-історія династії Ланге. Модель оснащена завмираючою секундною стрілкою – конструкцією історичної для сім'ї. У 1867 Фердинанд Адольф Ланге винайшов привід завмираючої секундної стрілки, син Ріхард в 1877 отримав на неї один з перших патентів Німеччини. Дизайн циферблата з хвилинною шкалою в стилі "залізна дорога" натхненний історичними кишеньковими годинниками мануфактури. 40,5-міліметровий корпус 1815 Homage to Walter Lange виготовлений з нержавіючої сталі – матеріалу, який компанія використовує для особливих годиннів. Ці точно стануть: їх продадуть на благодійному аукціоні в 2018.

Часы 1815 Homage to Walter Lange, механизм с ручным заводом, центральная замирающая секундная стрелка, корпус из нержавеющей стали, A. Lange & Söhne, уникальный экземпляр

Перша жіноча модель у колекції Romain Gauthier сталася тому, що годинникарю захотілося торішній винахід з мікро-ротором уявити у корпусі меншого розміру. Insight Micro-Rotor Lady з корпусом 39,5 мм оснащений мікро-ротором, який ходить у двох напрямках і забезпечує роботу годинникового механізму. Жіночі акценти розставлені за допомогою матеріалів: ротор декорований діамантами, а зміщений годинниковий і секундний циферблат – чорним таїтянських перламутром (або опціонально австралійським білим).

Часы Insight Micro-Rotor Lady, механизм с микро-ротором, корпус из красного золота, циферблат из черного таитянского перламутра, Romain Gauthier, версия лимитирована 10 экземплярами.

Нова колекція Métier d'Art Vacheron Constantin мрійлива і амбітна. На циферблатах 5 годин Les Aérostiers зображені повітряні кулі, на яких людина вперше піднявся у повітря з 1783 по 1785 рік. Циферблати виконані у техніці вітражної емалі plique-à-jour – якщо піднести годинник до світла, просвічуються деталі механізму – а також мікроскульптури, точкового орнаменту і гравіювання по золоту. Індикація часу відбувається без стрілок. Години, хвилини, день тижня і дата відображаються за допомогою чотирьох дисків.

Часы Métiers d’Art Les Aérostiers, механизм с автоподзаводом, корпус из золота, циферблат с гравировкой и эмалью в технике plique-à-jour, Vacheron Constantin, лимитированная серия из 5 пронумерованных изделий каждой из пяти моделей.

Годинник товщиною у дві складені разом кредитні карти – це новий Altiplano Ultimate Concept. 4 роки розробки – і Piaget представляє найтонший (2-мм) у світі механічний годинник з ручним заводом. Для створення цього годинника використовується новий міцний сплав на основі кобальту, і Будинок подав заявку на отримання п'яти патентів на технічні нововведення, запроваджені у годинник Altiplano Ultimate Concept.

Часы Altiplano Ultimate Concept, механизм с ручным заводом, сплав на основе кобальта, ремешок из кожи аллигатора, Piaget.
Часы Altiplano Ultimate Concept, механизм с ручным заводом, сплав на основе кобальта, ремешок из кожи аллигатора, Piaget.

Читайте також:

Белла Хадід в прикрасах з нової колекції B.zero1 Bulgari

Річ дня: годинник з місячним диском MoonMachine2, MB & F

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.