До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Птах щастя: новий годинниковий тренд

Містичний птах Фенікс у новому сезоні знову відродився з попелу. Цього разу у вигляді дорогоцінних годинників. Відразу два бренди представили нові розкішні моделі, прикрашені магічним зображенням.

Годинник Divas’ Dreams Phoenix

Легендарний малиновий червоний птах, що відроджується після того, як його поглинуло полум'я, став головним мотивом годинників з турбійоном Divas 'Dreams від Bvlgari, який майстри ювелірного Дому побачили на мозаїці термальних ванн Каракалли. Цей геометричний, але плавний пелюстковидний малюнок, переосмислений надзвичайно сучасно, аж до перетворення в емблему Bvlgari, ідеально поєднується з круглим корпусом годинника. Divas 'Dreams Phoenix втілює квінтесенцію цієї лінії.

Реклама
Годинник Divas’ Dreams Phoenix BVLGARI

Елегантний корпус оточує механізм годинника, настільки ж тонкий і ніжний, як частково ажурний і повністю розписаний вручну циферблат, що цікаво зображає фенікса разом з гарячим полум'ям. А яскраві кольори, від червоного до помаранчевого або жовтого в тонких відтінках, створюють контраст з розсіюванням синіх акцентів. Легендарний птах також з'являється навколо внутрішнього краю тонкого корпусу з рожевого золота 750 проби, увінчаного рамкою з діамантами. Він буквально опирається на механізм турбійона, вічний рух якого повністю помітний. Тираж годинника Divas 'Dreams Phoenix всього 50 екземплярів.

Годинник Arceau Mythiques Phoenix Coloriages Hermes

Лімітовані годинники Hermes з серії Mythiques Phoenix Coloriages виготовлені в двох кольорах червоному і синьому. Для ремінців використана гладка шкіра (відтінку сапфіра) і матова шкіра алігатора класичного червоного кольору Hermes. Кожна модель представлена 12-ма пронумерованими екземплярами.

Годинник Arceau Mythiques Phoenix Coloriages Hermes

Скло циферблата і задня кришка зроблені з сапфірового скла з покриттям антивідблиску. Водонепроникність Mythiques Phoenix Coloriages 3 бара, а на самому циферблаті зроблений мініатюрний розпис по натуральному білому перламутру. Головним мотивом годинника є легендарний Mythiques Phoenix Coloriages, який часто використовують у предметах, створених в Hermes.

Годинник Arceau Mythiques Phoenix Coloriages Hermes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.