До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація ювелірних прикрас Helena Prosvirnova

У київському ресторані SHO, який відкрили лише на початку квітня, відбулася презентація нового ювелірного бренду Helena Prosvirnova. Однак новий він тільки для України. Його автор Олена Просвірнова вже вісім років займається дизайном прикрас, а до цього розвивала марку лише на території США. Тепер вона живе між Маямі та Києвом, тому вирішила ознайомити зі своїми роботами і українських шанувальниць небанальних і помітних аксесуарів.

Елена Просвірнова

До Києва Просвірнова привезла як уже візитні картки бренду браслети і перстні, що нагадують розплавлений метал, так і нову колекцію Baroque Nouveau, в якій об'єднала відразу декілька ювелірних технік. Не менший захват викликала у присутніх і колекція Botanica великі листи мають ефектний вигляд і у формі сережок, і у формі брошок.

Реклама
Helena Prosvirnova
Helena Prosvirnova
Helena Prosvirnova

Першими ознайомилися з брендом актриса Олена Лавренюк і модель Тетяна Рубан, дизайнер Оксана Берг і стиліст Ольга Слонь, ювелірний редактор Vogue UA Тетяна Соловей і ресторатор Марія Дідковська.

<b>ProskurnovaPresentation</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.