До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація сумки Devotion Dolce & Gabbana в Києві

25 жовтня у київському бутіку Dolce & Gabbana відбувся коктейль, присвячений сумці Devotion – новинці з осінньо-зимової колекції бренду. Нова it-bag обіцяє зайняти почесне місце в аксесуарному ряду марки і стати не менш улюбленою, ніж моделі Sicily або Dolce Box.

Засновники бренду Доменіко Дольче і Стефано Габбана присвятили її всьому тому, без чого неможливо уявити їх марку: ручній роботі, увазі до деталей, релігійним аспектам, інноваціям та любові. Всі ці цінності італійські дизайнери вирішили виразити за допомогою серця, що прикрашає сумку, і є центральним елементом естетики Dolce & Gabbana.

Реклама

Золоте серце, прикрашене перлами і листям з логотипом DG в центрі є металевою застібкою. Її створюють традиційними ремісничими ювелірними методами. Протягом вечора гості могли з усіх боків розглянути новинку, приміряти її, і подивитися, з чим її можна поєднувати.

<b>сумки дэгэ</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.