До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пояси-ланцюги — спекотний літній тренд

Ланцюги заполонили колекції дизайнерів сезону весна-літо 2020. Раніше ми їх бачили на сумках і босоніжках, у вигляді масивних прикрас на шиї у streetstyle-зірок або як анклети на кісточках ніг у модниць. На цьому дизайнери не зупинилися і вирішили декорувати ними ще й одяг. Цього літа можна сміливо вибирати як паски, що складаються з масивних ланок, так і моделі у вигляді тонких витончених ланцюжків.

Chanel

Цього літа настав час закохатися в пояси-ланцюги — доволі практичний літній аксесуар, що легко впишеться як у повсякденний образ, так і обіграє вечірнє вбрання. Головне — зважати на розмір і ширину ланок: масивні ланцюги краще поєднувати з денімом — як це роблять Chanel і Marques'Almeida в своїх колекціях весна-літо 2020. Тим часом витонченими тонкими ланцюжками можна стилізувати елегантний діловий костюм за прикладом Victoria Beckham або одягти поверх чорної спідниці, як показують Versace.

Реклама
Marques'Almeida
Victoria Beckham
Versace

Vogue.ua зібрав 15 поясів-ланцюгів, скориставшись якими, можна обіграти літній образ.

<b>пояса-цепи</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.