До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пояс на зап'ясті: нова колекція Van Cleef & Arpels

Французький Дім Van Cleef & Arpels представляє колекцію Ludo – оновлену версію браслета 1934 року в формі кутюрного пояса.

Практику підглядання форм і технічних рішень у світі одягу от-кутюр Van Cleef & Arpels почали давно. Браслет Ludo органічно вписується в низку культових речей на зразок кольє Zip на замку, брошок-стрічок Ruban, намиста у формі краватки Cravate. Ludo нагадує за формою ремінь, вирізняється гнучким з'єднанням ланок і декорований застібкою з дорогоцінними каменями, що нагадує пряжку. Ludo – чудовий зразок ар-деко у спадщині ювелірного Дому. Ланки виконані у вигляді сот, застібка геометричної форми, задум – в дусі часу: перенести утилітарний предмет одягу в ювелірну прикрасу. До цього виробу вони ввели в ужиток експериментальну Невидиму оправу – кріплення ланок браслета, яке дало змогу збирати гнучку металеву стрічку.

Реклама

<b>ludo van cleef</b>

Історичний виріб створювали з жовтого золота і призначали для денного гардеробу. В сучасних чотирьох версіях Ludo використане золото різних відтінків (біле, жовте, рожеве), дорогоцінні камені поєднуються із виробними, застібку спростили, а ланки, що складають рухливу стрічку, зроблені у вигляді шестикутників і прикрашені стилізованими зірками з рубіном, сапфіром або діамантом. У моделі з жовтого золота і діамантів, найближчій за формою до історичного оригіналу, ланки виконані у вигляді прямокутників, що нагадує плетіння ниток у тканині.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.