До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Портрети природи: нова колекція високого ювелірного мистецтва De Beers

Нова колекція Portraits of Nature представлена у вигляді п'ятьох тематичних парюр. Носити, втім, одним набором точно не потрібно, але будь-який предмет може стати початком власного ювелірного зібрання. Кожна з тем дає змогу розкрити різноманіття кольорової палітри діамантів. Greater Flamingos – це всі відтінки рожевого і ніжно-жовтого, Monarch Butterflies – від вогненних до світло-коричневих, Electric Cichlids – канарково-жовті і білі камені, Knysna Chameleon – максимально широка палітра від сіро-зелених до коричнево-фіолетових відтінків. Колекцію можна вважати рідкісним збором: гемологи компанії запевняють, що фантазійний діамант вираженого відтінку буває один на 10 тисяч. Тут же вона вся зібрана з таких виняткових каменів.

Monarch Butterflies

Мешканці дикої природи – головна тема колекції Portraits of Nature – витримана не тільки в наслідуванні природних кольорів (так, майстри намагалися перекласти на ювелірну мову блиск луски рибки цихліди-колібрі або переливи забарвлення хамелеона), але і в матеріалах. Значна частина прикрас виконана з каменів без ограновування. Так майстри De Beers підкреслюють природну красу каменя – без фасет він не виблискує, а мерехтить або м'яко випромінює світло. Як виняток для імітації забарвлення зебри греві в колекції використали пластини чорного парламутра, якими доповнили мікро-деталі із білих діамантів. Особливо вдалим досвідом у справі наслідування природи здається перстень з лінії, натхненної метеликом данаїда-монарх: разімкнута форма персня створює ілюзію, ніби комаха випадково присіла на палець.

Реклама
Electric Cichlids

Найбільш вигадливі і великі кольє традиційно для колекцій високого ювелірного мистецтва De Beers – це прикраси-трансформери: великокаратні коштовності, що розкладаються на простіші прикраси. Наприклад, кольє в лінії за мотивами хамелеона можна носити п'ятьма способами – від лаконічної рив'єри або ланцюжка з солітером ограновування "груша" до повного складу, в якому багетні діаманти поєднуються з нефасетованими.

<b>De Beers 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.