До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подвійний ремінь — модний аксесуар цієї осені

Дизайнери заявили, що одного пояса тепер недостатньо, а отже в сезоні осінь-зима 2022/2023 ми отримуватимемо подвійну насолоду від носіння кількох. Вибирати ви можете як тонкий та елегантний аксесуар Altuzarra, що ніжно обіймає стегна, так і широкі шкіряні ремені Rokh у гранжевому стилі, якими зможете обіграти навіть найпростіший образ. Наприклад, взяти в пару до мінімалістичного вбрання в нюдовій колірній гамі, яке відразу стане набагато цікавіше розглядати.

Miu Miu

В осінній колекції Miu Miu Міучча Прада вирішила дати волю фантазії: дизайнерка не лише обрізала спідниці до непристойно короткої довжини й спустила їх на стегна, а й доповнила широкими подвійними ременями. Тим часом Diesel показав ремені, що переходять у спідниці, а Peter Do прикрасив плісовану спідницю багатошаровим аксесуаром. З’явився подвійний ремінь і в Louis Vuitton — бренд пов’язав воєдино вельветові штани та шкіряні деталі. Розкажемо про ще один модний трюк, як мати стильний вигляд цієї осені: якщо у вашого бойфренда завалявся зайвий ремінь у гардеробі або ви натрапили випадково на ультрадовгий ремінь зі знижкою, можете сміливо брати його та обмотувати навколо талії. Більше образів з актуальними подвійними ременями дивіться в нашій добірці.

Rokh
Peter Do
Louis Vuitton
Diesel
Collina Strada
Rokh
Lemaire
Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.