До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний захист: рукавички – головний аксесуар цієї весни

У холодну пору року рукавички рятують руки від морозу, а в теплу – є стильним аксесуаром. Крім того, затребуваність рукавичок зараз беззаперечна – ними можна не тільки обіграти навіть простий образ, але і захиститися від передачі вірусів. Дизайнери цієї весни пропонують носити рукавички в будь-яку погоду і з будь-якого приводу – від повсякденних зустрічей до світських заходів.

Gucci

Тема рукавичок цього сезону розкрита: короткі, довгі, шкіряні, в дрібну сітку, атласні або мереживні пари прикрасили колекції дизайнерів. Модні бренди пропонують демонструвати цей стильний аксесуар, та тільки той, що припаде до душі. Gucci зробили ставку на червоні рукавички, якими легко можна доповнити утилітарний бавовняний образ, Off-White продемонстрували захоплення шкіряними парами з фантазійними вирізами, а Christian Dior оспівали легкі рукавички в ніжну сіточку.

Реклама
Off-White
Christian Dior

Для вечірніх виходів дизайнери підготували окремий варіант "оперні" рукавички, що нагадують про епоху Золотого століття Голлівуду. Так, високі рукавички родом з 1950-х років з легкістю додадуть образу драматичності, елегантності та витонченості. Практичний приклад показують Emilia Wickstead і Erdem.

Emilia Wickstead
Erdem

Vogue.ua зібрав 10 пар рукавичок, які стануть у нагоді вже зараз.

<b>перчатки1</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.