До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об'єкт бажання: нова колекція ювелірних прикрас FREYWILLE

Ювелірний дім FREYWILLE, який вже понад 65 років є світовим лідером у створенні високохудожніх прикрас з "гарячої" емалі, представив нову колекцію Wedding.

Цієї весни австрійський ювелірний дім представив одну з найвишуканіших новинок у лінії 18К Gold & Diamonds – колекцію ювелірних прикрас Wedding. У ній передані високе мистецтво створення художніх шедеврів з дорогоцінною емаллю, благородна краса золота 18 карат і природна чистота діамантів.

Реклама

Команда художників FREYWILLE звернулася до чистих і ніжних відтінків бежевого і рожевого для створення весільної колекції в лінії 18К Gold & Diamonds. Така палітра вдало поєднується з білою сукнею нареченої. Прикраси в жовтому золоті, підсвічені діамантами, ненав'язливо підкреслюють красу власниці.

Нові форми FREYWILLE можна побачити у браслеті "Аврора", який привертає погляди витонченою композицією з золотого кільця і елегантною круглою вставкою емалі, яка демонструє один з дизайнів ювелірного дому. Вся ця композиція розміщена на витонченому ланцюжку, який і є основою браслета. Цей витвір ювелірного мистецтва підкреслить тонкий смак своєї власниці і може стати маленькою дорогоцінною деталлю в повсякденному образі.

Чудовим доповненням до браслету можуть стати сережки "Аврора". Завдяки елегантним формам вони ефектно обрамовують обличчя, освіжають погляд і підкреслюють красу високохудожнього дизайну, нанесеного на дорогоцінну емаль.

Всі прикраси та аксесуари FREYWILLE виготовлені у Відні вручну професійними художниками, які пройшли навчання секретної технології виробництва. Їх майстерність і пристрасть до творчості є запорукою високої якості ювелірних прикрас FREYWILLE.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.