До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Об’єкт бажань: нова розкішна каблучка Cartier

Ювелірний Дім Cartier поповнив свою культову колекцію Trinity новою каблучкою, яка вперше постала у вигляді відразу семи переплетених між собою обручів. Новий виріб зберігає історичну колірну комбінацію й ідеологію — кожен відтінок золота має своє значення: рожевий символізує любов, жовтий — вірність, а білий — дружбу.

Каблучка Trinity втілює бачення дизайну Cartier, де ювеліри розкривають красу форми за допомогою самого кола. Класична модель Trinity складається з трьох переплетених рухомих смуг із жовтого, рожевого й білого золота із чистими лініями й ідеальними пропорціями.

Реклама
Роми Шнайдер в фильме Ромі Шнайдер у фільмі "Боккаччо-70", 1962. На ній каблучка Trinity

Безпрецедентне поєднання трьох кольорів золота в каблучці Trinity являє собою візитну картку Дому: код, настільки ж простий і відомий, як і сам стиль Cartier. Інтелігентність його дизайну дає змогу каблучці зберігати свою актуальність з моменту створення. Ця культова каблучка, що перетинає межу між ювелірними виробами й скульптурою, жіночим і чоловічим, грайливим і символічним, народилася в уяві Луї Картьє в 1924 році, саме тоді вона вперше з’явилася в реєстрах Дому.

Грейс Келли в объективе Эдварда Куинна в 1955 году. На ней кольцо TrinityГрейс Келлі в об’єктиві Едварда Куїнна в 1955 році. На ній каблучка Trinity

Крім дизайну, Trinity зобов’язана своїм успіхом потужному символізму. Це значущий витвір, відкритий для безлічі інтерпретацій: каблучку можна передавати з роду в рід як сімейну реліквію, знак прихильності, символ дружби та кохання.

Жан Кокто. На нем два кольца Trinity Жан Кокто. На ньому дві каблучки Trinity

<b>Cartier Trinity 7</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.