До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нові годинники Médor Rock Hermès

Оновлені годинники Médor Rock отримали оригінальний кабошон в формі дзеркально відполірованого пірамідального гвіздка. Його межі підкреслює тільки лакове покриття або лакове покриття, поєднане з хрестоподібною інкрустацією. Пірамідальний гвіздок-заклепка, який спочатку застосовували для зміцнення нашийників мисливських собак, з 30-х років ХХ століття стає елементом декору поясних ременів. Пізніше він став джерелом натхнення для створення браслета Collier de chien ( "Нашийник"), а 1993 року – годинників з секретом Médor: в них для перегляду циферблата, прихованого під кабошоном, достатьо натиснути на заводну головку.

Годинник Médor Rock Hermès

Цього року Médor Rock представлені в трьох нових версіях на ремінці в три оберти. Під кабошоном ховається лаконічний сріблястий або лакований циферблат, відлік часу на якому ведуть фасетчасті стрілки. Лакове покриття кабошона – білого, чорного, червоного або синього кольорів – вторить лакуванню циферблата і нанесене тонким шаром на грані піраміди. Потім лак піддається впливу високої температури і полірується до досягнення глибокого інтенсивного блиску, який наповнює світлом цю годинникову новинку.

Реклама
Годинник Médor Rock Hermès

Ремінець з гладкої телячої шкіри, його колір гармонійно поєднується з сяйвом полірованої сталі і відблисками граней лакових пірамідок. Соковиті помаранчевий, червоно-оранжевий, червоний відтінки, більш приглушені синій чорнильний, коричневий тони або натуральний колір телячої шкіри Barénia з контрастним просоченням разом складають повну палітру ремінців годинників Médor Rock.

<b>часы Hermès с гвоздем</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.