До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новий годинник Divas’ Dream Bulgari

Натхненням для роботи над новим годинником Divas’ Dream для ювелірів BVLGARI стала краса павича. Дизайн цього елегантного чуттєвого годинника навіяний древніми мозаїками терм Каракалли, в яких часто зустрічається образ цього птаха. До колекції ввійшли три предмети: з "нічним" оздобленням в стилі дорогоцінної мозаїки, з "денним" – на перламутровому тлі. Також є скелетон з турбійоном, в якому ажурне оздоблення механізму сплітається з зображенням павича. Divas 'Dream Tourbillon Skeleton представлені в лімітованій серії.

Технічні характеристики

Divas' Dream White Gold має корпус діаметром 37мм з 18-каратного білого золота, безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, а заводна головка зроблена з 18-каратного білого золота та декорована сапфіром. Водонепроникність складає до 30 метрів. Циферблат з 18-каратного білого золота з діамантами, прикрашений зображеним вручну павичем, а механічний калібр з автоматичним заведенням, Calibre BVL 191, запас ходу – 42 години. Темно-синій ремінець зі шкіри алігатора з пряжкою з білого золота, на якій 135 діамантів (загальною вагою приблизно 1,96 каратів).

Реклама
Divas’ Dream White Gold

У Divas 'Dream Pink Gold корпус діаметром 37мм з 18-каратного рожевого золота, безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, заводна головка з 18-каратного рожевого золота з сапфіром, водонепроникність до 30 метрів, циферблат з 18-каратного рожевого золота з діамантами, прикрашений зображеним вручну павичем, фон з перламутру; механічний калібр з автоматичним заведенням, Calibre BVL 191, годинна та хвилинна стрілки, запас ходу – 42 години, ремінець синій зі шкіри алігатора з пряжкою з рожевого золота. 135 діамантів (загальною вагою приблизно 1,96 каратів).

Divas’ Dream Pink Gold

Корпус скелетону з турбійоном Divas 'Dream з 18-каратного рожевого золота має діаметр 37мм, його безель та вушка кріплення ремінця прикрашені діамантами, а заводна головка зроблена з 18-каратного рожевого золота та декорована сапфіром. Їх водонепроникність також становить до 30 метрів. Циферблат прикрашений зображеним вручну павичем та діамантовими зірками, скелетонізований мануфактурний механізм з ручним заводом та турбійоном Calibre BVL 208, годинна та хвилинна стрілки, запас ходу 64 години, синій ремінець зі шкіри алігатора з пряжкою з рожевого золота. 127 діамантів (загальною вагою приблизно 1,81 карат). У цій серії всього 50 екземплярів.

Divas' Dream Tourbillon Skeleton

<b>часы булгари</b>

Читайте також:

Новинка: годинник для дайвінгу Carl F. Bucherer

Як необроблене каміння змінює ювелірний світ

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.