До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нова колекція браслетів Etincelle de Cartier

Тонкі браслети, що прикрашають витончені жіночі зап’ястки, — це класика, якою можна милуватися нескінченно. Цього літа ювелірний Дім Cartier пропонує її приправити щедрою порцією діамантів разом з колекцією Etincelle de Cartier. Вже відома прихильницям бренду лінійка цього разу якраз поповнилася моделями, прикрашеними камінням найвищого ґатунку. Представлені браслети в трьох відтінках золота — жовтому, білому й рожевому, завдяки чому їх легко поєднувати між собою та з іншими виробами колекції.

 Etincelle de Cartier.

До речі, Etincelle de Cartier, запущена у 2017 році, — ідеальний приклад того, як діаманти носити вдень ​​і не почуватися over dressed. Ці лаконічні й делікатні прикраси однаково пасують як до деніму, так і брючних строгих костюмів. З настанням вечора до них легко можна додати інші бестселери Cartier — знаменитий "цвях" або зубчасті прикраси з колекції Clash de Cartier.

Реклама

<b>Etincelle de Cartier.</b>
Браслеты Etincelle de Cartier

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.