До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нейлонові сумки — гіт цього сезону

Нейлонові сумки відомі модному світу досить давно, але стали надзвичайно популярними минулої осені, коли Instagram-інфлюенсерки й streetstyle-зірки на власному прикладі показали, що нейлонові сумки — найкращі спільниці не тільки образів у стилі спорт-шик, а й чудово пасують до вечірньої сукні або брючного костюма.

Звісно, неабияку роль у поверненні нейлонових сумок на модний Олімп відіграли Prada, що звернули увагу на трендові моделі 90-х. Такі сумки — надійний і довговічний варіант, зокрема й для зимової негоди: їм не страшні ані сніг, ані дощ. Тож, крім зовнішньої естетики, будьте певні й у їхній практичній стороні. Оцінити всі переваги нейлонових сумок зважилися й it-girls — побачити такі можна в гардеробах Емілі Сіндлев, Каро Даур, Барбари Кріштоферссен та інших.

Реклама

Цього сезону особлива увага прикута до кольорів і відтінків. Звісно, чорна нейлонова сумка — ідеальний варіант до будь-якого образу. Але якщо потрібно лаконічно розставити акценти, радимо придивитися до яскравих моделей, як, наприклад, в Емілі Сіндлев — данська модниця вже давно демонструє свою любов до барвистих речей, тому в її зимовому гардеробі можна побачити і нейлонову сумку cross-body яскраво-жовтого кольору, одного з головних кольорів 2021 року. Бруна Різк і Барбара Кріштоферссен зробили ставку на пастельні відтінки — пилово-рожевий і сіро-блакитний якнайкраще доповнять розслаблені повсякденні образи.

Vogue.ua зібрав 10 найкращих нейлонових сумок, які можна носити вже тепер.

<b>Нейлоновые сумки предметка</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.