До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тиждень моди в Нью-Йорку: наймодніші сумки осінь-зима 2019/20

Тиждень моди в Нью-Йорку наблизився до завершення – саме час його підсумувати і проаналізувати, які сумки будуть модними наступної зими. Багатогранний Нью-Йорк не розчарував. Так, у колекціях дизайнерів можна знайти як зручні сумки-мішки або "відра", так і мініатюрні сумки-гаманці, функціональні сумки-тоути і стильні варіації "боксів". Vogue.ua відкриває завісу і ділиться трендами, які будуть актуальними у сезоні осінь-зима 2019/20.

Nanushka осінь-зима 2019/20
Мікро-сумки

Гіганські сумки-шопери поступилися місцем мікро-гаманцям на ланцюжках, які моделі носять на шиї, через плече або на зап'ясті руки. Геометричні сумки-малятка Carolina Herrera і Brandon Maxwell стануть чудовою парою вечірньому образу, а шкіряна міні-сумочка Coach доповнить повсякденний образ.

Реклама

<b>мини сумочки</b>

Скриньки

Фантазії дизайнерів не знають меж. Так, Brandon Maxwell, Gabriela Hearst і Oscar de la Renta, натхненні естетикою 30-х років, представили вінтажні сумки-скриньки.

<b>сундуки</b>

Тоути

Прихильницям класичних образів на шоу Tory Burch продемонстрували лаконічну сумку-тоут, декоровану крокодиловим тисненням. У той час, як сумку Coach краще надягати в дуеті з козаками, квітковими сукнями і шкірянками.

<b>тоуты</b>

Бокси

Багато дизайнерів звернулися до практичних і універсальних моделей, серед них – сумки-бокси. Мінімалістичні сумки чіткої геометричної форми, головним елементом яких є ефектна пряжка, зачаровують з перших хвилин. Не залишилися до них байдужі бренди Cushnie, Oscar de la Renta і Adeam.

<b>боксы</b>

"Відра"

Право очолити художній альбом наступного сезону має дістатися "сумкам-відрам" і рюкзакам аналогічної форми. Улюблена сумка стрітстайл-зірок, як і раніше, не втрачає своєї актуальності. Радимо шукати відповідні варіанти у 3.1 Phillip Lim, Adeam і Ulla Johnson.

<b>ведра1</b>

Мішки

Безформні, м'які і зручні сумки-мішки – популярні серед американських модників, а дизайнери тільки раді старатися. На подіумі Нью-Йорку з'явилися замшеві, трикотажні, в'язані та хутряні мішки, що стали конкурентами шоперів та великих "відер".

<b>мешки</b>

Клатчі

Не варто поспішати ховати клатчі на далекі полиці шаф, адже наступної зими настане пора текстильних м'яких клатчів, які можна не боятися зігнути вдвічі. Крім того, клатчі, які нагадують жіночу косметичку, також залишаться серед актуальних моделей.

<b>клатчи</b>

1990-і

Культова епоха 1990-х знову нагадує про себе. Слідом за шкіряними куртками і джинсами-карго, дизайнери продовжили експерименти з сумками: воскресили дизайн знакової витягнутої сумки на короткому ремінці.

<b>90e</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.