До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Назвали найкращий жіночий годинник 2018 року

Журі головної годинникової премії Grand Prix d'Horlogerie de Genève представило переможців 2018 року. Найкращим жіночим годинником названий Chanel Boy∙Friend Skeleton із скелетонізованим механізмом, мости якого зроблені у формі квітки камелії.

CHANEL BOY∙FRIEND Skeleton

Hermes Arceau Robe du Soir з мозаїкою з мікрофрагментів шкіри, яка повторює малюнок шовкового каре з колекції 2018 року, став переможцем у номінації "Художня майстерність". Будинок Van Cleef & Arpels взяв дві номінації. Lady Arpels Planétarium з картою зоряного неба, на якій можна побачити фази місяця, названий найкращим жіночим годинником з ускладненнями. The Secret de Coccinelle з секретним циферблатом – переможець у номінації "Ювелірний годинник". Модель у вигляді розкішного дорогоцінного браслета оснащена мікромеханізмом з ручним заводом, а не кварцом, що показово. Мода на розумні жіночі годинники триває.

Реклама

<b>часы побед женева</b>

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.