До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модні сумки-тоути сезону осінь-зима 2022/2023

Універсальна, функціональна та містка сумка нині обов’язковий аксесуар у гардеробі кожної дівчини. Якщо говорити про діловий гардероб, варто розглянути сумку-тоут, в яку точно вміститься все потрібне: ноутбук, гаманець, блокнот, ключі, телефон, помада й багато інших повсякденних речей. У новому сезоні осінь-зима 2022/2023 класичні тоути набули нового прочитання. Так, крім чистих відтінків і чітких геометричних форм, дизайнери вирішили додати принтів та зробити аксесуари вільнішої форми, які не зобов’язуватимуть вас змінити свій стиль увечері.

Fendi

Сумка-тоут являє собою містку модель прямокутної, квадратної або трапецієподібної форми, має одну велику секцію, кілька кишень усередині та дві ручки. Нині багато брендів стали також пропонувати тоути на змійці з огляду на те, що без застібок аксесуар не видається практичним під час носіння. Цієї осені бренди розділилися на два табори: одні показали строгі тоути для ділового гардероба, інші представили м’які силуети, які легко поєднувати з міським стилем. Так, у колекції Fendi ви знайдете нове забарвлення культової Peekaboo, у Ralph Lauren – шкіряний чорно-білий варіант, а в Louis Vuitton – містку модель трапецієподібної форми.

Реклама
Ralph Lauren
Louis Vuitton

Цієї осені багато брендів замислилися про розмір тоуту й вирішили показати гіперболізовані моделі. Так, Bottega Veneta зробили ставку на величезний плетений тоут, що точно вмістить чимало добра, а Gucci представили строгу модель з фірмовими бамбуковими ручками. Поки одні бренди працювали над місткістю сумок, The Row думали, як полегшити цей аксесуар. У результаті марка запропонувала одну з найлегших сумок-тоутів на щодень.

The Row
Elisabetta Franchi
Gucci

Серед знаменитостей сумку-тоут часто вибирають Амаль Клуні та Меган Маркл. Вони поєднують елегантний і діловий аксесуар з брючними костюмами, сукнями приталеного силуету, спідницями-олівцями та блузами. Не менш стильний вигляд сумка має в парі з джинсами, базовими футболками та оверсайз-жакетами. Свій образ можна доповнити лоферами або туфлями з відкритою п’ятою.

Chloe
Bottega Veneta
Loewe
Salvatore Ferragamo

Vogue.ua зібрав наймодніші сумки-тоути, які обов’язково вам знадобляться цього сезону.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.