До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Світ чудес: прикраси Boucheron для свят і не тільки

Мініатюрні ювелірні скульптури Boucheron, зроблені з блискучою точністю і майстерністю, годяться для колекціонування як об'єкти мистецтва, які можна ще й носити.

Одні з видатних прикрас належать лінії Animaux de Collection. Ось чорний і білий лебеді ковзають по воді один до одного, сплітаються шиями в шлюбному танці. Плаваюча в повітрі колібрі збирає квітковий нектар – мить, практично невловима в живій природі.

Реклама

Створювати свій дорогоцінний звіринець в ювелірному Будинку Boucheron почали з моменту заснування, 1858 року. Першим було кольє у вигляді змії – його Фредерік Бушерон зробив для своєї дружини. Сьогодні бестіарій Boucheron – це більше 50 істот.

Серед них – їжаки, слони в індійських попонах, бенгальські кішки, хамелеони, пернаті, як екзотичні колібрі, так і ластівки – представники вимираючих видів (наприклад, бенгальської кішки) і фантастичних істот як-от Пегас. Найбільш виразними в лінії є коктейльні персні – великі, характерні прикраси, які є ідеальними для святкових приводів після 17:00.

<b>Boucheron_Animal</b>

Жива природа в колекціях Boucheron передана в дусі виключно романтичному. Серед всієї фауни тут воліють листя плюща. Тривимірні прикраси колекції Lierre de Paris нагадують про замки, оповиті вічнозеленою рослинністю, і фантастичні історії про всі королівські роди Європи. Особливо виразні персні на кілька пальців: на вигляд аристократично і сучасно.

<b>Boucheron_Lierre</b>

Колекція Plume de Paon – це ювелірне павине перо, яке легким рухом обернули навколо пальця або шиї. Перша прикраса з пером – кольє Point d'Interrogation в формі знаку – була презентована публіці 1883 року і здавалася зразком авангардного мислення: асиметрична прикраса не закривалася на шиї, а просто обвивала її. У сучасній лінії Plume de Paon діють ті ж принципи асиметрії і стриманості.

<b>Boucheron_Plume</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.