До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Культурний обмін: Bvlgari створили колекцію з шейхою Фатімою

Bvlgari представили нову колекцію високого ювелірного мистецтва, яка отримала назву Jannah. Це перша в історії італійського ювелірного Дому колаборація з членом правлячої королівської сім'ї Об'єднаних Арабських Еміратів шейхою Фатімою Бінт Хазза бен Заїд Аль Нахян.

Bvlgari Jannah

Колекція з 35 прикрас вибудувана навколо квіткового мотиву – традиція, якої Bvlgari не змінюють багато років. Флористику вміло обігрують у лаконічних базових лініях і трудомістких рідкісних речах з безліччі яскравих каменів. У колекції Jannah за основу взяли п'ятилисник, який прикрашає стелі з каррарського мармуру Великої мечеті шейха Заїда.

Bvlgari Jannah

Реклама
Bvlgari Jannah

Одна з виняткових коштовностей колекції – сотуар з колумбійським смарагдом 13,38 карата огранювання "подушка". Таке огранювання смарагду вимагає особливої майстерності. Цю прикрасу шейха присвятила своїй родині: всередині неї є гравіювання імені Zayed, її діда, шейха Заїда ібн Султана Аль Нахаяна, який об'єднав 6 князівств у федерацію ОАЕ і став її президентом. Відкритий 2016 року відділ Лувру в Абу-Дабі, присвячений історії палацу і музею, носить його ім'я – тому презентація колекції відбулася у стінах саме цього музею.

Bvlgari Jannah
Bvlgari Jannah

Одна з найбільш трудомістких прикрас – кольє у формі коміра, на створення якого знадобилося до 1500 годин – відображає потяг креативного директора Лючії Сильвестрі до кольору в прикрасах: перлини акоя вона поєднала з фіолетовими рубелітами, смарагдами та діамантами.

<b>Bvlgari Jannah</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.