До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов до комах: нова колекція Tiffany & Co.

У новій колекції Love Bugs креативний директор Tiffany & Co., Рід Кракофф, не змінює почерку, який випробував при створенні своєї першої лінії прикрас Paper Flowers: частини прикрас ніби вирізані з паперу і скріплені шпилькою.

При цьому Love Bugs – це продовження культової колекції Return to Tiffany, створення якої стартувало 1969 року. На першому виробі – кільці для ключів – було гравіювання Return to Tiffany. Так компанія запустила сервіс повернення зниклих виробів (систему пошуку вели за їхніми реєстраційними номерами). З тих пір кількість прикрас з таким написом збільшилася: їх роблять на підвісках-серцях і браслетах, а сама колекція стала класикою першої ювелірної прикраси.

Реклама

Рід Крафофф доповнив класику Tiffany & Co. новими героями і кольоровим ювелірним камінням. Сонечка, голубки, метелики і бджоли сидять на кольорових аметистах, прозорих як небо топазах, і кварцах ніжно-жовтого і вкритої росою трави відтінків. Кулони, брошки, шпильки, персні – виконані із золота (жовтого, рожевого, білого) і стерлінгового срібла. Зрозуміло, в колекції своє місце зайняли і діаманти: є кольє-рив'єри і пусети, а також персні з паве.

Така різноманітність матеріалів відображає широту поглядів Ріда Кракоффа на ювелірний етикет: ці прикраси гарні для формального заходу, але дизайн дає змогу більшість з них носити кожного дня.

<b>tiffany love bugs</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.