До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Lucky Animals: нова колекція брошок Van Cleef & Arpels

У Домі Van Cleef & Arpels – поповнення: колекція "Тварин на щастя", Lucky Animals, серія брошок з золота, перламутру і виробів каменів всіх відтінків. Тигрове око імітує гру світла на шкірці кролика, полірований онікс дістався чорній кішці, рудий корнеліан – білці, а колібрі складена з фрагментів малахіту і ляпіс-блакиті. Штучки легкі, веселі і кольорові – призначені для повсякденного використання. Так французький ювелірний Дім оновлює імідж брошок.

Милий звіринець з'явився в арсеналі Будинку 1954 року в колекції La Boutique, яку робили під нововідкритий магазин марки. Тоді колекція мала грандіозний успіх, який складався з оптимізму і демократизму колекції. Брошки з жовтого золота позиціонували як денні прикраси, доступніші, ніж помпезні вечірні парюри. На найвідоміших представників тієї колекції – смарагдове око кота Chat malicieux, що наче лукаво підморгує, і розпатланого лева Lion ébouriffé – на сучасних аукціонах тепер полюють любителі дорогоцінного вінтажу. Новий загін Lucky Animals претендує стати не менш культовим.

Реклама

<b>VanCleefLuckyAnimals</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.