До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

65 найкращих сумок на Тижні моди в Мілані

Vogue.ua продовжує підсумовувати Міланський тиждень моди. Слідом за найкращими парами взуття сезону осінь-зима 2019/2020, під приціл потрапили сумки. Першість серед головних осінньо-зимових трендів займають моделі, що повторюють принт верхнього одягу. Так, авторські візерунки Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli і Moschino перемістилися на сумки в усьому своєму різноманітті. Наступний тренд, який дружно обрали дизайнери, – комбінування великих і маленьких сумок в одному образі. Моделі на міланському подіумі в колекціях Fendi і Tod's демонстрували великі тоути або об'ємні шопери, прикрашені сумками-гаманцями або невеликими клатчами.

Roberto Cavalli осінь-зима 2019/2020

Крім того, в новому сезоні на окрему увагу заслуговують стьобані сумки Bottega Veneta, екзотична шкіра в колекціях Max Mara і Salvatore Ferragamo, і строгі геометричні моделі Jil Sander. А для вечірнього виходу варто шукати натхнення в колекції Giorgio Armani. Vogue.ua зібрав найкращі моделі сумок сезону осінь-зима 2019/2020.

Реклама

<b>сумки Милан FW 19/20</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.