До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лімітована колекція годинників Royal Oak Audemars Piguet

Audemars Piguet у співпраці з Кароліною Буччі презентували нову обмежену серію годинників Royal Oak діаметром 37 мм з жовтого золота, яку назвали на честь італійського ювелірного дизайнера. Замість традиційного для моделей Royal Oak циферблата "Tapisserie" – блискуче сріблясте дзеркало в корпусі, яке, як і браслет, випромінює мерехтіння обробки Frosted Gold. Ці годинники, які так приковують до себе увагу та які сам автор називає "бунтівними", нагадують сучасну жінку: імпульсивну, щиру і повністю позбавлену комплексів.

Годинник Royal Oak

Оригінальний дизайн Frosted Gold Кароліна Буччі створила 2016 року на честь 40-річчя жіночої моделі Royal Oak. З випуском цієї обмеженої серії у 300 примірників він почав розвиватись по-новому. Вперше обробку "алмазний пил" застосували для жовтого золота – улюбленого дорогоцінного металу дизайнера. Оновлена також упаковка, яка має вигляд коробки з дзеркальними поверхнями і символікою AP в техніці Frosted Gold. Автором дизайну цієї коробки також є Кароліна Буччі, яка вважає вдалою ідею виставити упаковку елітних годинників напоказ замість того, щоб заховати її подалі в шафу.

Реклама
Кароліна Буччі в годиннику Royal Oak

"Для мене Royal Oak – це еталон годинників. Я ношу їх постійно, вони стали частиною мого стилю, мого образу", – розповідає Кароліна. Найбільше вражає в цьому годиннику дзеркальний циферблат, що майже не має прецедентів в історії Мануфактури. Кароліна Буччі підводить під свою креативну задумку певну, хоча і несподівану, логіку: У дизайні першої моделі Frosted Gold я дещо "огрубила" бездоганність корпусу і браслета Royal Oak, наклавши досконалу в своїй недосконалості флорентійську обробку на вивірену точність швейцарських годинників. Тепер я чиню навпаки: вирівнюю текстуровану поверхню циферблата "Tapisserie", перетворюю її в ідеально гладке дзеркало. В обох випадках мною рухало бажання створити щось цікаве і непередбачуване. Цей свіжий погляд на культову модель виник під впливом образу сучасної жінки. Я знаю жінок, які надають велике значення аксесуарам, і впевнена, що їм це сподобається. Дзеркало завжди взаємодіє з оточенням, постійно змінюється залежно від одягу, інтер'єру, освітлення, часу доби, погоди".

Годинник Royal Oak

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.