До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній вечір: нова колекція аксесуарів COVERNUMBERONE

Український бренд COVERNUMBERONE представив капсульну колекцію, присвячену літній безтурботності, юнацтву і безсонним ночам під зоряним небом. Називається вона Summer Camp і нагадує про нескінченні дні у літніх таборах, коли фраза "літо – це маленьке життя" мала буквальне значення.

Працювали над колекцією засновниця марки Тетяна Немченко і арт-директор COVERNUMBERONE, Ліна Нечипорук, які розповідають: "Бавовняні косинки зі схемами орбіт, які можна розгледіти лише в глибині нічного неба, панами з декором, як невід'ємний атрибут дещо дитячої романтики, накидка на плечі, що нагадує матроський комір – кожен з цих предметів відгукнеться серед тих, кому хоча б раз пощастило прожити це окреме літнє життя".

Реклама

У колекцію також увійшли шовкові хустинки з принтами і вироби з текстилю зі спеціальною обробкою від вологи для дощових літніх днів: панама з широкими полями на шнурках-зав'язках, берет на кулісці і короткий кейп на кнопках з гострим коміром. А ось для прохолодного літнього вечора, на думку дівчат, ідеально підійдуть накидка-джемпер із стилізованою морською гладдю, яка виконана в ґлітч-ефекті або накидка-поло в формі класичного чоловічого поло.

<b>CoverNumberOne_SS19</b>

Фотограф: Стефан Лісовський

Стилист: Надя Шаповал

Muah: Тамрико Левченко

Модели: Саша Чалая агентство Cat-b, Катя Остапенко, Ігор Купранець агентство Boys Boys

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.