До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

L'AKMUS Bags&Shoes: головні сумки літа

Promotion

Літо не за горами, а це означає, що настав час придивитися до сумок з нових колекцій. L'AKMUS Bags&Shoes є офіційним, а в багатьох регіонах України ексклюзивним дистриб'ютором брендів: Cavalli Class, Coccinelle, Furla, Karl Lagerfeld, Trussardi Collection і Trussardi Jeans, Marc Jacobs, Michael Kors, Missoni, Paul Smith, See by Chloé. Ну а щоб правильно вибрати аксесуар, потрібно знати на що звертати увагу. Перед вами гід по головних сумках літа.

Реклама
Монохромні

Кольори рожевої пастили, соковитої літньої зелені, малинового морозива або соковитої фуксії – наймодніші сумки літа мають яскравий домінуючий колір. Такі аксесуари мають чудовий вигляд як в розслаблених і спокійних щоденних образах, так і в "луках", створених з художнім підходом.

Селена Гомес в рекламній кампанії Coach

<b>сумки цветные лакмус</b>

З принтами

Тропічні птиці, психоделічні малюнки, романтичні ніжні квіти і стримана британська клітинка – вибір принтів на сумках нового сезону багатоликий і різноманітний. Найсміливіші можуть зважитися на арт-прийом і змішати одразу кілька візерунків в одному образі.

<b>сумки принт лакмус</b>

Солом'яні

Без сумок з плетеної соломки не минає жодне літо. Батистові блузи, шовкові сукні і костюми з льону стануть ідеальною компанією таким природним і натуральним аксесуарам. Єдиним допустимим декором вважаються шкіряні ручки або клапани.

<b>сумки плетенки лакмус</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.