До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув круглий стіл Cartier у Києві

11 березня в ресторані Citronelle відбувся ланч, який організував французький ювелірно-годинниковий Дім Cartier. Круглий стіл з жінками, які займаються культурними, освітніми та соціальними проектами в Україні, минув з нагоди візиту до Києва президента і головного виконавчого директора Cartier, Сірілла Віньєрона.

Сірілл Віньєрон

Запрошені більше дізналися про культурні та соціальні проекти Cartier: програму підтримки молодих музикантів Resonance і соціальне підприємництво Cartier Women's Initiative Awards. Гостей цікавили зміни в Україні. За неформальним круглим столом обговорювали сучасне мистецтво і класичні музеї, тренди в освіті і значення таланту в епоху соціальних мереж, успіх українських дизайнерів і розвиток креативних індустрій у всьому світі. Дуже в дусі Cartier. Timeless, позачасовість – одна з базових цінностей Cartier – так само як і неприхований інтерес до того, чим і як живуть сучасні жінки. Участь у круглому столі взяли Зоя Литвин, Марія Дідковська, Марина Щербенко, Єлизавета Юрушева, Грегуар Бланш, Яніна Новицька, Наталія Листопад і Сірілл Віньєрон.

<b>КартьеЗавтрак</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.