До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Італійський ювелір Массімо Пальмеро представить нову колекцію в Києві

Італійський ювелір Массімо Пальмеро їде до Києва, щоб 5 грудня представити свою нову ювелірну колекцію CALIX в межах ексклюзивної презентації у VOGUE café Kiev.

Ювелірна колекція CALIX

Ювелірні прикраси – це завжди частинка якоїсь історії: спогади про особливі моменти, пам'ять про дорогу людину, сімейні традиції, особисті досягнення, талісман на удачу, внесок у мистецтво. Історія знає випадки, коли навіть одна маленька прикраса змінювала долю людини – ставала головним героєм життєвої драми, детективу чи казки з щасливим фіналом. Часто потрібно досить багато часу, щоб знайти "ту саму" деталь, яка підкреслить характер, стане квінтесенцією образу, а в майбутньому перетвориться на гідний екземпляр фамільних коштовностей. Але італійський ювелірний кутюр'є Массімо Пальмеро допоможе вам його заощадити – у своєму ательє CALIX by Massimo Palmiero він виготовляє саме такі шедеври.

Реклама
Ювелірна колекція CALIX

Массімо Пальмеро народився 1963 року в Італії в сім'ї з багатою історією. З дитинства він проявляв інтерес до коштовного каміння, бачив те, чого не помічали інші. А вже у 22 роки відкрив власне ювелірне ательє в самому серці Рима, де почав виготовляти прикраси під авторським брендом CALIX. Працюючи ексклюзивно для приватних клієнтів, Массімо створив навколо себе ореол таємничості і пробудив інтерес як до своєї особистості, так і до своїх виробів. Сам майстер, як і належить художнику, а не бізнесменові, став відомим серед європейських, а потім і американських цінителів прикрас завдяки сарафанному радіо, а не чіткій маркетинговій стратегії. Тим не менш, наприклад, італійську кінодіву Моніку Беллуччі, одну з давніх клієнток бренду, можна зустріти в прикрасах CALIX як на червоній доріжці, так і в фотосесіях для глянцевих журналів.

Ювелірна колекція CALIX

Ось чому Массімо Пальмеро не зацікавлений у відкритті бутіків, не представляє свої колекції кілька разів на рік, не випускає барвисті лукбуки і рекламні кампанії з відомими моделями. Замість цього він влаштовує унікальні події та справжні арт-перфоманси.

Так, остання виставка його робіт відбулась у нью-йоркському Музеї Гуггенхайма – Мецці сучасного мистецтва і одному з найбільш вражаючих архітектурних шедеврів світу зі спіралеподібною будовою. За словами дизайнера, настільки знакове місце обране не просто так. "Я люблю архітектуру, а спіральним дизайном займаюся вже більше 15 років. Форма – це перше, що ви бачите в моїй роботі. Крім того, всі представлені прикраси – єдині в своєму роді речі", – розповідає Массімо Пальмеро. Крім незвичайної форми, унікальні прикраси ювелірного дому CALIX by Massimo Palmiero вирізняються використанням екзотичних каменів і рідкісних дорогоцінних металів. Досвідчена еліта Мангеттена тепло сприйняла виставку і залишилася в захваті від колекції з 125 унікальних прикрас.

Тепер же шанс оцінити творіння загадкового майстра є і у київських шанувальників ювелірного мистецтва. Массімо Пальмеро люб'язно прийняв запрошення відвідати Київ і знайшов у своєму насиченому графіку кілька днів, щоб представити свої ексклюзивні твори в межах закритої презентації в VOGUE café Kiev, де гості зможуть познайомитися з італійським ювеліром і його роботами, а також приміряти неповторні моделі з колекції CALIX.

Ювелірна колекція CALIX

Крім того, наступні два дні Массімо буде радий особисто приділити час українським шанувальницям коштовностей, розповісти про якісне каміння і тонкощі ювелірної справи. А також дати індивідуальні консультації, зробити авторські ескізи і прийняти спеціальні замовлення на виготовлення неабияких прикрас, які в єдиному в світі екземплярі потраплять в руки своєму власникові. Якщо у вас намічена важлива подія або ви шукаєте незвичайний подарунок для особливої ​​людини, скористайтеся рідкісною можливістю озвучити свої бажання високопрофесійному майстру, який втілить їх у реальність до найдрібніших деталей. Що може бути приємнішим, ніж вибір прикрас в період передноворічної метушні? Святковий настрій і атмосфера чар гарантована!

Де: VOGUE café Kiev (Fairmont Grand Hotel Kyiv, 2 поверх)

Коли: 5 грудня

Адреса: вул. Набережно-Крещатицкая, 1.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.