До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ідеї для подарунків: прикраси Bulgari з колекцій Serpenti і Divas 'Dream

Вибирати подарунки на Новий рік легко і приємно, якщо це коштовності із знакових колекцій ювелірних Будинків. Розкішні сережки у формі віяла або підвіски з діамантовим паве, кольє, дизайн якого навіяний мозаїками римських терм Каракалли чи каблучку в формі змії – ідеальні подарунки від Bulgari з колекцій Serpenti і Divas 'Dream.

Divas' Dream

Розкіш діамантів, чистота аквамаринів, світіння рожевих турмалінів, чуттєвість рубеллітів, спокій аметистів, виразність ляпіс-лазурі, тепло сердоліків – кожен камінь відображає певну грань жіночого характеру і настрою, Bulgari знову пропонує кожній жінці відчути себе справжньою дівою.

Реклама

<b>булгари дивас</b>

Serpenti

Перша прикраса для колекції Serpenti була зроблена в 40-х роках минулого століття – годинник у формі обвиваючої зап'ясті змії, в голову якої помістили годинниковий механізм. З тих пір створювалися кольє, каблучки і сережки, з "лускою", всипаною осяйними діамантами, кожна прикраса з Serpenti стане ідеальним подарунком.

<b>булгари серпенти</b>

Адреса бутика Bulgari:

Київ, вул. Хрещатик, 15

Телефон: (044) 278 5584

Читайте також:

Ідеї для новорічних подарунків: клатчі Serpenti Forever Bulgari

Підсумки 2017 року: найнеймовірніше взуття

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.