До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Художниці з усього світу переосмислили сумки Lady Dior

Модний Дім Dior продовжує проект Dior Lady Art, в межах якого 11 художниць з усього світу створюють власні версії сумок Lady Dior. З ініціативи арт-директора Марії Грації К'юрі у проекті вперше взяли участь виключно жінки. Представниці різних поколінь і культур запропонували свої унікальні версії легендарної моделі в двох форматах: середньому і міні. У них не було жодних обмежень – вони могли переосмислити будь-який елемент, експериментувати з колірною гамою, фурнітурою, матеріалами і фактурою.

Наприклад, зірка американського арт-світу Ольга де Амараль для основи своєї Lady Dior вибрала золото, американка Поллі Апфельбаум зробила ставку на яскраву графіку, Бурчак Бінґьоль надихнулася естетикою Отаманської імперії, а південнокорейська художниця Лі Бул покрила сумку мохом, правда, створений він з бісеру та каміння всіх відтінків зеленого.

Реклама

<b>ArtLadyDior3</b>

Нагадаємо, що сумка Lady Dior побачила світ ще 1995 року та поєднала в собі візерунок Cannage, натхненний плетінням стільців в стилі Наполеона III, архітектурні лінії і підвіски, що нагадують про улюблені талісмани мсьє Діора.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.