До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Художній підхід: нова колекція сумок Louis Vuitton

Louis Vuitton продовжує перетворювати свої аксесуари на предмети мистецтва. Цього разу команда бренду подарувала нове життя сумці Louis Vuitton Capucines: шість сучасних художників представили свій погляд на цю хоч молоду, але вже культову модель.

Сем Фоллс, Урс Фішер, Ніколас Хлобо, Алекс Ізраель, Йонас Вуд, Тшабалала Селф оформили Louis Vuitton Capucines по-своєму творчо. Наприклад, Урс Фішер, який часто працює з темою фруктів, залишив сумку ідеально білою, але додав до неї підвіску у вигляді банана, Тшабалала Селф придумала аплікацію з 19 видів шкіри, а Ніколас Хлобо обіграв квітку Monogram – символ Louis Vuitton. Сем Фоллс вибрав для роботи жакард, Йонас Вуд використав цифровий друк, а Алекс Ізраель з Каліфорнії згадав про хвилі на рідному узбережжі.

Реклама

<b>ЛуиВиттонСумки</b>

Нагадаємо, що сумку Louis Vuitton Capucines вперше представили 2013 року, і дуже швидко вона стала улюбленицею шанувальників модного Дому. Свою назву сумка отримала на честь першого магазину Louis Vuitton, який відкрили на паризькій Rue Neuve des Capucines 1854 року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.