До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гумова сумка – несподіваний тренд цього літа

Сумки, вироблені з гуми, – тренд, що захопив модні подіуми на останніх показах. Їх можна було побачити в резортній колекції Bottega Venetta, а також у лінійці колаборації Balenciaga та Crocs. Тепер же й інші дизайнери тонко "втручаються" в цей несподіваний для аксесуарів матеріал. Тож клатчі з рафії та нейлонові кросбоді потроху переходять на задній план, віддаючи першість гумовим сумкам, що репрезентують нову текстуру на ринку аксесуарів.

Bottega Veneta, Resort 2022

Гумові сумки – це ефектний акцент для будь-якого образу. Практичні та грайливі, вони точно стануть літнім must have. Матеріал не піддається деформації, а також його можна швидко очистити. Так, сумка, як у колекції Maison Margiela, – універсальний спільник на пляжі, а сумка-відро від Simon Miller стане в пригоді під час вечірньої прогулянки. Попри те, що ці аксесуари зовсім нещодавно були на подіумах, тренд на них складно назвати швидкою модою: гумові сумки відомі вже давно, хоч і здобули популярність лише тепер.

Реклама
Maison Margiela, Resort 2022
Simon Miller, Resort 2022

Vogue.ua зібрав 7 сумок з гуми, які варто додати до власного гардероба вже цього літа.

За матеріалами vogue.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.