До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні прикраси наступної весни

Сучасна ювелірна галузь останнім часом все більше може похвалитися новими технологіями, тоді як дизайнерські прикраси бадьоро йдуть в ногу з останніми тенденціями і допомагають створити ультрамодні образи за допомогою всього декількох елементів. Vogue.ua склав список головних "дорогоцінних" трендів для сезону весна-літо 2019.

Ювелірні нашийники

Кольє, схожі на оновлену і трохи розслаблену версію чокерів, зробили в модних Будинках Fendi, Miu Miu і Dior. З металів і каучуку, з логотипами, декоровані рухливими елементами і рожевими стрічками на кшталт ланцюжків, вони мають настільки самодостатній вигляд, що часом інші прикраси просто не потрібні.

Реклама
Fendi, Miu Miu і Dior
Бохо-стиль

Циганські дзвінкі браслети на щиколотках і срібні персні на пальцях ніг, морські раковини і дивовижні пір'я одні з найбільш модних аксесуарів наступної весни розкішні, але одночасно богемні і розслаблені.

Chloé, Etro і Marni
Модний вестерн

Ще один варіант, як носити пір'я робити це в дусі дівчат з американських вестернів 1960-х років. У вигляді сережок в комплекті з кольє з шкіряною бахромою як на показі Longchamp, з ніжною моносережкою, як на показі Louis Vuitton або ж на манеру сучасної Скво, як на показі Loewe.

Louis Vuitton, Longchamp і Loewe
Оригінали

Чохол для паспорта на шиї, браслет-монетниця на зап'ясті, антистресові чітки і вилки у вухах – ось найскромніші серед оригінальних прикрас, підглянуті на модних показах сезону весна-літо 2019.

Burberry, Tory Burch і Loewe
Руки на стіл

Золоті античні браслети, великі кольорові контрастні камені, масивні змії, що обвивають лікті наймодніші браслети наступного сезону такі, немов інших прикрас не існує.

Chloé, Saint Laurent by Anthony Vaccarello і Giambattista Valli
Логоманія

Великі літери? Добре! А гігантські ще краще. Нехай здалеку буде помітно фанатом якого бренду або дизайнера ви є. Логоманія наступної весни це явище не сороміцьке, а ультрамодне.

Chanel, Balenciaga і Burberry
Ланцюжкова реакція

Без кольє, які схожі на масивні ланцюги, не мине модна весна наступного року. Такий відкат в дев'яності має ностальгічний і дуже ефектний вигляд. Найбільш чудові зразки можна підглянути на показах Paco Rabanne, Marni і Off-White.

Paco Rabanne, Marni і Off-White
Вічне сяйво

Прикраси з цієї категорії найкращий вигляд матимуть у вечірній час, коли кристали і каміння починають буквально сяяти у вогнях великого міста. Великі сережки-гірлянди також не вимагають додаткового декору.

Balenciaga, Jacquemus і Givenchy
Персні у вухах

Мова не про скромні мінімалістичні сережки, які майже непомітні за волоссям. Коли дизайнери говорять "персні у вухах" вони мають на увазі гігантські, як персні Сатурна і такі ж вражаючі прикраси. З перлинами як у Prabal Gurung, з золота як у Valentino або посипані каменями як у Y/Project загорніть все і одразу!

Prabal Gurung, Y / Project і Valentino
Багаторівневі намиста

Множинні ланцюжки у вікторіанському стилі Alexander McQueen, великі кулони з напівкоштовних мінералів Giambattista Valli або блискучі золоті медальйони Paco Rabanne правило тільки одне, чим більше шарів і елементів, тим модніше.

Giambattista Valli, Alexander McQueen і Paco Rabanne
Розмір має значення

Як і сережки-персні, всі інші аксесуари для вух наступного сезону не можуть бути маленькими або середніми. Один з найефектніших прикладів цієї тенденції величезні сонця у вухах моделей на показі Balmain, на перший погляд може здатися, що це елемент декору великого палацу, але ні, це наймодніші сережки весни 2019.

Balmain, Maison Margiela і Miu Miu
Тропікана

Пляжна тематика актуальна для літа будь-якого року, але 2019-го головний акцент буде на прикрасах з морських раковин. Моносережки, поодинокі кулони і намиста з декількох десятків будиночків молюсків прикрасять будь-який образ.

Missoni, Etro і Altuzarra

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.