До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні хіти літа в новій колекції L.A.P.T.I.

Український взуттєвий бренд L.A.P.T.I. представив нову колекцію взуття, з якою хочеться, щоби літо тривало вічно. Шльопанці з вишивкою, босоніжки на потовщеній підошві або гібрид туфель і кросівок – кожна з цих пар стане вірним супутником у найспекотніші дні року.

Juicy Fashion

Лаконічні шкіряні шльопанці, прикрашені зображеннями соковитих фруктів, так і хочеться з'їсти. Але краще зробити яскравий педикюр, надіти до них летучу сукню або вкорочені джинси і просто милуватися своїми ногами. У L.A.P.T.I. жартують, що з лінійкою Juicy Fashion зібрати свій літній коктейль буде дуже просто.

Реклама
L.A.P.T.I. x Prima Maria

Легкі й барвисті картини Марії Примаченко просто створені для літа. У спільній колекції L.A.P.T.I. і Prima Maria вони перетворилися в наївні принти і прикрасили собою колекцію шкіряних шльопанців. Ключові мотиви нової колаборації – казкові птахи, етно-орнаменти і фантазійні квіти.

ICON

Практичні й зручні біркенштоки вже кілька років поспіль утримують статус однієї з найбільш популярних моделей літнього взуття. У колекції L.A.P.T.I. вони вийшли більш жіночними й акуратними, а ніжний пастельний відтінок робить їх ще більш універсальними бійцями, адже їх так легко поєднувати з усім гардеробом.

Greek

Потовщена підошва в парі з класичним силуетом дозволяють в сандалях Greek і до офісу ходити, і на модні вечірки, й у тривалі прогулянки вирушати.

Tokyo

Важко вигадати більш технологічно розвинену країну, ніж Японія. Саме вона надихнула команду L.A.P.T.I. на створення сандалів з майбутнього. На подвійний підошві, з переливчастого неону – вони готові сяяти на тлі хмарочосів великих міст, які ніколи не сплять.

L.A.P.T.I. x Generation TR x Nika Medisan

Розкіш оксамиту і комфортний спортивний силует поєднались у сандалях зі спільної міні-колекції L.A.P.T.I. x Generation TR x Nika Medisan. "Вона любить спорт, моду і подорожі. Вона вибирає красу не на шкоду комфорту, а взуття для неї – зручний аксесуар", – розповідають телеведуча Регіна Тодоренко і дизайнер Ніка Медісан про героїню їх колекції для L.A.P.T.I.

Provence

Літо в Провансі – ідеальне рішення, але якщо подібний маршрут у цьому сезоні не запланований, то яскраві сандалі з еко-декором із колекції Provence допоможуть сповна зануритись у розслаблену французьку атмосферу. Їхні тонкі ремінці візуально роблять щиколодку витонченішою, а підошва з джуту і текстильний верх прекрасно поєднуються з одягом у сільському стилі.

Sport Step

Сандалі-кросівки – взуття для тих, у кого в гардеробі футболок і спортивних шортів більше, ніж суконь або спідниць. Виконані з натуральної м'якої шкіри, зі спортивною підкладкою, що дихає та ультрагнучкою підошвою – їх улітку просто не захочеться знімати.

Читайте також:

Streetstyle: 30 найбільш ефектних аксесуарів Тижня моди в Копенгагені

Гік-шик: як носити туфлі і босоніжки з носками

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.