До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джованна Батталья створила колекцію прикрас для Swarovski

Джованна Батталья-Енгельберт — дівчина, streetstyle-зірка якої запалала понад десять років тому. Вона грамотно трансформувала солідний досвід роботи в модній індустрії в загальносвітову популярність і далі розвивається в різних напрямах. Нині Батталья-Енгельберт — креативна директорка Swarovski, якій керівництво австрійської марки доручило досить серйозну місію, а саме: оживити спадщину бренду й зробити його актуальним сьогодні. Минув майже рік роботи, і Джованна представила свою дебютну колекцію для Swarovski під назвою Collection One.

Collection One складається з 13 мініколекцій, у кожній з яких Джованна Батталья-Енгельбер демонструє всю красу й чистоту ліній кристалів. "Мені хотілося зробити акцент на геометрії, що лежить в основі малюнка всіх кристалів, — розповідає стилістка й дизайнерка. — Я надихалася спадщиною Даніеля Сваровскі, його малюнками й магією ранніх відкриттів".

Реклама

У колекції Chroma італійка експериментує з об’ємами та формою, у лінійці Somnia нагадує про грайливий настрій сотуарів, які викликають асоціації із саморобним намистом з бісеру, а в колекції з промовистою назвою Hyperbola повертає в моду прикраси на тіло. У її виготовленні вони радше як дорогоцінні кольчуги, які не хочеться більше доповнювати нічим.

Як сильна візуалка Джованна Батталья-Енгельберт також робить ставку на кастинг. Свої дизайни вона довірила представляти дуже яскравим дівчатам і хлопцям — Адво Абоа, Фаді Мохамеду й Лексі Бойлінг.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.