До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дитячий світ: нова колекція Sabine G

Нова колекція Sabine G присвячена Дню дитини. "Думаю, це говорить моя внутрішня дитина. Я люблю речі, які забирають мене з реальності в якийсь абсолютно інший щасливий світ", – каже британський ювелір Сабіна Гетті, представляючи нову колекцію BIG. Дизайнер надихнулася фільмом "Великий" 1988 року, в якому Том Хенкс зіграв дорослого з розумом підлітка: "Це один з моїх улюблених фільмів. Фантазії і мрії вплітаються в канву фільму так органічно, що це вражає мене".

<b>Sabine G</b>

Реклама


BIG – це 9 прикрас. Форми колекції натхненні різнобарвним дитячим конструктором. Великі сережки, персні і браслети відображають дитячий погляд, в перспективі якого всі речі здаються більшими і вищими. Для правдоподібності яскраві відтінки іграшок передає паваж з блакитних, жовтих і рожевих сапфірів і цаворіти. Для лукбуку колекції Big Сабіна Гетті знялася зі своєю донькою Джин і ще однією першокласною мрійницею – дизайнером Олімпією ле Тан.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.