До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Chopard представили нову колекцію Red Carpet

Щороку швейцарський Дім Chopard презентує колекцію Red Carpet на честь традиційної співпраці з Канським кінофестивалем. Головною темою колекції Red Carpet Collection 2020 стала природа — Кароліна Шойфеле, художня директорка і співпрезидентка Chopard, представляє 73 прикраси з дорогоцінних каменів, на створення яких надихнуло навколишнє середовище.

Ілюстрація: Megan Hess
Ілюстрація: Megan Hess

Щороку кількість прикрас у колекції Red Carpet зростає — відповідно до віку Канського кінофестивалю. В цьому році майстерні Chopard Haute Joaillerie поставили перед собою амбітне завдання і працювали в 30 різних техніках. Колекція Red Carpet 2020 року, створена найкращими ювелірами-формувальниками, граверами, закріплювальниками і полірувальниками, призначена для актрис, які урочисто піднімаються сходами знаменитого Палацу фестивалів.

Реклама
Ілюстрація: Megan Hess

Природа залишається невичерпним джерелом натхнення для швейцарського Дому. Казкові квіти, майстерно виконані тварини та водоспади виблискують вогнями дорогоцінних каменів у цій колекції, яка за багатством творчої фантазії перевершує усе, що вийшло раніше з майстерень Chopard. Серед знакових прикрас — ювелірні годинники з двома циферблатами в обрамленні з різнокольорових сапфірів; кольє Eagle c велично розправленими крилами орла, викладені діамантами; кольє Clover у вигляді конюшини з цаворітів; сережки-орхідеї з пелюстками з сапфірів і пуп’янками з цаворітів і багато іншого.

Кольє, біле золото, діаманти
Кольє, біле золото, титан, турмаліни, сапфіри, цаворіти, смарагди, діаманти, місячний камінь
Сережки, біле золото, сапфіри, діаманти
Сережки, титан, сапфіри
Каблучка, біле золото, діаманти, опал
Брошка, жовте золото, рожеве золото, діаманти

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.