До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Браслет зі стрілками: новий годинник Hermes

Hermes представили нові Carre Cuir – елегантний повсякденний годинник з квадратним корпусом, зроблений в класичній комбінації темно-синьої шкіри і сталі. З першого погляду вони мають досить традиційний вигляд, проте фірмову породу годинника Hermes видає дизайнерський жест: циферблатом в них є браслет. Звідси і назва: carre з французької перекладається як "квадрат", cuir – "шкіра". Скло циферблата створює оптичний ефект: малюнок шкіри збільшений мало не вдвічі, тож здається, ніби він намальований.

Годинник Carre Cuir, корпус зі сталі, ремінець зі шкіри ящірки, Hermes

Carre Cuir продовжують традицію Hermes – годинників з почуттям гумору і легким ставленням до часу. Чого варті модель Arceau Le temp Suspendu, яка за бажанням власника і натискання на одну кнопку не вказує час (стрілки зупиняються на 12 годинах), або Dressage L'Heure Masquee – в них на циферблаті була тільки хвилинна стрілка, година з'являлася після активації спеціальною кнопкою. В Carre Cuir акцент зроблений не на механізм (годинник кварцовий), і не точність: є тільки чотири часові мітки, тож про похвилинне визначення часу не йдеться. Це дизайнерські годинники, в яких стилістичний прийом і матеріал куди важливіший.

Годинник Carre Cuir, корпус зі сталі з 68 діамантами, рремінець зі шкіри ящірки, Hermes

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.