До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Boucheron представляють нову колекцію високого ювелірного мистецтва

У 1928 році ювелірний Дім Boucheron отримав найбільше замовлення в історії Вандомської площі. У 2022-му креативна директорка Клер Шуан представляє нову історію Дому — колекцію високого ювелірного мистецтва New Maharajahs.

2 серпня 1928 року на Вандомську площу прибув Бхупіндар Сінгх. Махараджа Патіали в супроводі охоронців, які несли залізні сейфи, відвідав Boucheron, де його вітав Луї, син Фредеріка Бушерона. У цих сейфах зберігалися тисячі діамантів, рубінів, смарагдів і перлів. Луї придумав для цих коштовностей 149 дизайнів: смарагдові та діамантові коміри, багатоярусні перлові намиста й ремені, вкриті коштовним камінням.

Реклама

"У нашому архіві зберігається 149 оригінальних дизайнів, які надихнули мене на створення нової колекції. Я хотіла перенести ці творіння у XXI століття й заново винайти їх для сьогоднішніх махарані й махарадж. Для жінок і чоловіків, які хочуть виразити свою індивідуальність і свій стиль", — коментує Клер Шуан.

Для New Maharajahs Boucheron створили прикраси, що символізують корінну Індію: квітка лотоса, орнаменти тюрбана й весільні браслети чурі. Ювеліри дому відсилають до традиційних технік: однією з таких є гліптика — мистецтво різьблення на камені. Щоб втілити в життя своє творче й сучасне бачення, Клер Шуан вибрала білий колір і прозорість, ефект масштабування, завдяки якому прикраси личать як жінкам, так і чоловікам.

У цій колекції Histoire de Style церемоніальні прикраси перетворилися в коштовності, що віддзеркалюють індивідуальність людини, а кольори — у монохромну метаморфозу. Позбувшись своєї початкової багатобарвності, колекція New Maharajahs створює нову історію стилю Boucheron.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.