До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Велика таємниця: нова колекція Bvlgari Serpenti Misteriosi High Jewellery

У межах Годинникового тижня LVMH ювелірний Дім Bvlgari презентував приголомшливу колекцію таємних годинників Serpenti Misteriosi High Jewellery. Чотири моделі колекції наповнені цитатами легендарної спадщини Дому 1950-х і 1980-х, а також забезпечені новим калібром Piccolissimo BVL 100.

Перший годинник, натхнений змією, з’явився в Bvlgari ще наприкінці 1940-х, а секретний годинник Serpenti був представлений наприкінці 1950-х. Таємний відсік у голові змії, як і тепер, мав місце для мініатюрного механізму. Згодом його замінили ще тоншим кварцовим механізмом, це сталося вже в 1970-х. Сьогодні калібр BVL 100, який отримав годинник Serpenti Misteriosi, має діаметр 12,30 мм, товщину 2,50 мм і важить 1,30 грама. Це й справді дуже мініатюрний механізм. Його виготовили на Мануфактурі Bvlgari в Ле-Сантьє. Попри свої витончені розміри, BVL 100 має 102 компоненти, пружину завдовжки 170 мм, накрутний барабан діаметром 5 мм з 30-годинним запасом ходу.

Реклама

Його унікальні пропорції зумовлені незвичайним розміщенням, прихованим у голові змії, тіло якої має два оберти навколо зап’ястка й елегантно ковзає на руці власника. Побачити секретний годинник можна, натиснувши на язик розкішної рептилії. До речі, сам корпус годинника не прикріплений до браслета назавжди, легким рухом пальців годинник можна витягти з голови змії, щоб, наприклад, віддати на чищення.

Перша модель у колекції Serpenti Misteriosi High Jewellery має браслет з рожевого золота, прикрашена діамантами й бірюзою, для очей використані два рубеліти грушевого ограновування, а діамантовий циферблат містить 724 діаманти завважки 18,05 карата. Друга модель — змія з жовтого золота з діамантами й двома смарагдами грушевого ограновування (очі). На циферблат пішло 795 діамантів завважки 16,95 карата. Ще дві моделі обладнані корпусами із зеленого або чорного лакованого золота. Зелена лакована модель має браслет з білого золота з діамантами класичного ограновування, смарагдами грушевого ограновування (очі) і циферблатом з 369 діамантами. Чорна лакована модель має браслет з рожевого золота з діамантовими очима й діамантовим мощеним циферблатом. На лаковані деталі лак наноситься вручну кількома шарами. Повністю ручна робота характерна для всіх прикрас High Jewellery.

<b>BVLGARI_HIGH_SERPENTI</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.