До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Втеча до сонця: колекція Sunlight Escape Piaget

Sunlight Escape – колекція, присвячена сонцю. Найбільш нетипове для цієї колекції – це напрям, який вибрали в Piaget для ескапізму – крайній північ. Мерехтіння крижаних брил і відтінки Північного сяйва відображені в трьох частинах колекції: Тепле світло, Знаки возвеличення і Танцюючі ночі.

<b>Sunlight Escape Piaget12</b>

Реклама

Для відображення складних відтінків використали знакові для Piaget прийоми Metiers d'Art. Маркетрі – мозаїка з пір'я – прикрашає 2 браслети-манжети і 2 пари сережок. Біле пір'я з кристалами на рожевому золоті передають як "виблискуючи на сонці, сніг лежить", сині – нічне мерехтіння синього неба. Маркетрі з дерева використані вперше в колекції високого ювелірного мистецтва: сережки у формі половини еліпса прикрашені тонкими кольоровими смужками-променями з стебел жита і платана. Декор гравіювання по золоту Palace, не менше знаковий для Piaget, в кольє Midnight Sun створює особливий ефект випромінювання: з центрального смарагду наче виходять промені жовтого золота і білих діамантів.

<b>Sunlight Escape Piaget</b>

Смарагдам присвячена центральна увага в новій колекції, особливо виділяється кольє-траснформер, зібране з смарагдів трапецієподібного гранування "кайт".

<b>Sunlight Escape Piaget1</b>

Палітру сонячних відтінків доповнює холодна палітра – без контрастної гри безлічі відтінків неможливо уявити жодну колекцію Piaget. Ляпіс-лазурит, турмаліни Параїба і аквамарини фантазійного гранування доповнені діамантовим паважем – як в кольє, так і годиннику з мініатюрним кольоровим циферблатом. Тему доповнює мотив чимось ностальгійний. На перламутровому циферблаті супертонкого годинника Atiplano під назвою Polar Emotion – маркетрі у вигляді білих ведмедів на перламутровому циферблаті. Чи то через вдавану подібність з героями мультфільму "Умка", що приплили, то чи з романтики про підкорювачів Півночі, яка проступає крізь ювелірне полотно прикрас.

Текст: Тетяна Соловей

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.