До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Аймі Сонг і її любов до високих чобіт

Fashion-блогерка Аймі Сонг, за стилем якої стежать мільйони дівчат з усіх усюд, не уявляє свого осіннього гардероба без пари високих чобіт. Її фотографії демонструють, як ефектно і при цьому комфортно можна почуватися в правильно підібраній парі.

Аймі Сонг
Аймі Сонг

Так, під час марафонів на Тижнях моди Сонг найчастіше носила моделі з широкою халявою і на невисоких підборах, якщо воліла бути вищою, то і підбори ставали товщими. До речі, такі чоботи в дусі 1970-х – одна з найактуальніших моделей сезону. Їх можна носити як у парі зі спідницями довжини міді або міні, так і заправляти в них вузькі штани. Одне з останніх стилістичних рішень – одягати таку модель з шортами-бермудами. Доречно навіть для офісу.

Реклама

<b>Song_Boots</b>

Крім того, приклад Сонг надихає на купівлю чобіт з яскравим принтом, наприклад, зміїним – у її гардеробі він представлений в кількох поєднаннях кольорів і має значно цікавіший вигляд за однотонних побратимів.

<b>Song_Boots_ Snake</b>

Нагадаємо, що торік Аймі Сонг стала одним з найбільш затребуваних і впливових fashion-блогерів, а також тричі з'являлася в різноманітних списках Forbes. За її Instagram-акаунтом стежить 5,5 мільйона читачів, а армія шанувальників на Youtube становить понад 340 000 осіб. Крім цього Сонг встигла випустити книжку Capture Your Style, стати амбасадором бренду Laura Mercier і запустити онлайн-магазин одягу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.