До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 пар взуття, які варто купити прямо зараз

Варіантів зимового взуття, що його пропонують бренди в колекціях осінь-зима 2021/2022, — безліч. Від челсі до козаків: vogue.ua зібрав гід найстильнішим взуттям, яке варто купити прямо зараз.

Челсі
Sportmax

Поточного сезону челсі зазнали змін: тепер акцент на тракторній підошві — одному з головних трендів цієї зими. Знайти відповідну пару не становитиме зусиль, адже чи не кожен бренд представив бодай одну пару челсі на грубій підошві. Радимо звернутися до Sportmax, Alexander McQueen або Bottega Veneta.

Реклама

<b>челси предметка</b>

Чоботи до колін
Valentino

Особливо актуальні цього сезону чоботи завдовжки до колін. Дизайнери, а слідом за ними й модниці, вже встигли полюбити ці моделі за їхню практичність та універсальність. Мініспідниці, струмливі сукні з флористичним візерунком, вкорочені шорти або улюблений денім: чоботи чорного кольору з матової шкіри — універсальний солдат у розв’язанні будь-якого стилістичного завдання.

<b>высокие сапоги предметка</b>

Жокейські чоботи
Gucci

У сезоні осінь-зима 2021/2022 на подіумах можна було помітити пальта-кейпи, жокейські капелюхи й котелки, приталені жакети та, звісно, чоботи, що відсилають до кінної естетики. Робіть ставку на класичні моделі з невеликими підборами — таким моделям до снаги будь-який складноскроєний ансамбль.

<b>жокейские сапоги предметка</b>

Козаки
Isabel Marant

Козаки або ковбойські черевики, що асоціюються з епохою Дикого Заходу, вже кілька сезонів поспіль не залишають модного Олімпу. Цього сезону дизайнери радять носити їх не тільки з джинсами або шкіряними куртками, а й романтичними ажурними сукнями та шовковими спідницями.

<b>казаки предметка</b>

Черевики на шнурівці
Philosophy di Lorenzo Serafini

Армійські черевики на шнурівці вже стали негласною класикою. Це базове взуття легко поєднується з будь-яким жіночим гардеробом. Головною хитрістю в їхній стилізації стане гра на контрастах: римуйте їх зі шкіряним total look, брючним костюмом або навіть вечірньою сукнею.

<b>ботинки на шнуровке предметка</b>

За матеріалами vogue.co.uk.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.