До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найкращих сумок з колекції Gucci весна-літо 2019

Аксесуари – важлива частина імперії Gucci. Саме з них багато фанатів починають знайомство з брендом, а Алессандро Мікеле, креативний директор бренду, майстерно міксує їх, жонглюючи стилями і настроєм. У колекції весна-літо 2019 дизайнер з'єднує архівні референси з актуальними сьогодні формами і кольорами. Vogue.ua вибрав 5 сумок Gucci, які наступного сезону обіцяють стати бестселерами.

Gucci весна-літо 2019
Rajah

Rajah – одна з найчисленніших ліній сумок Gucci. У неї входять і місткі тоути, прикрашені впізнаваною монограмою, і більш компактні сумки на ланцюжку, і варіації на тему вечірньої моди. Єднальним в цій колекції є настрій моди 1970-х, яким просякнута кожна модель.

Реклама

<b>GucciRajah</b>

Arli

Arli – нова форма в аксесуарній сім'ї Gucci. Названа вона на честь міста Арлі, де минув показ круїзної колекції бренду весною 2018 року. Її головна прикраса – пряжка у вінтажному стилі GG. Носити її можна як на довгому ремінці, так і на короткій ручці.

<b>GucciArli</b>

Рюкзаки

Оновив Алессандро Мікеле в новому сезоні і колекцію рюкзаків Gucci – тепер вони нагадують туристичні баули, з додатковими відділеннями для пляшок і різних дрібниць. Декор у них, при цьому, в найкращих традиціях італійського Будинку – богемний, навмисний, ностальгічний.

<b>GucciBackpack</b>

Mon Petit Chou

90-річчя цього року відзначає діснеївський герой Міккі-Маус, завзятий образ якого і надихнув Мікеле на кілька тематичних сумок. Виконані вони з допомогою 3D-друку і точно припадуть до смаку шанувальникам цього персонажа.

<b>GucciMickey</b>

На ланцужку

У сумок на ланцюжку – новий бум популярності, і Gucci готові міцніше влаштуватися і в цьому сегменті ринку. Наступну весну зустрічати вони пропонують з сумкою циліндричної форми, яка здалеку нагадує чохол для пляшки води. Класичне забарвлення, універсальна застібка і небанальний вигляд роблять її чудовою альтернативою звичним клатчам.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.