До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

30 пар ошатних сандалій для літньої вечірки

За кілька днів настане літо, а разом з ним – і час фестивалів, гучних вечірок на відкритому повітрі, пляжних заходів і урочистих вечорів. На щастя дрес-код у новому сезоні став вільним і розслабленим, і легку пару можна одягнути і до шовкової сукні, і до брючного ансамблю, і навіть до вечірнього вбрання, як роблять гості Каннського кінофестивалю.

Valentino весна-літо 2019

Уже зараз температура на вулиці стрімко зростає, навіть торкається позначки 27 градусів тепла. Simone Rocha і Valentino прикрасили літнє взуття різним пір'ям марабу, так воно легко доповнить богемні образи. А Oscar de la Renta звернулися до мінімалізму і продемонстрували білосніжні плетені сандалії з акуратними китицями з бахроми.

Реклама
Oscar de la Renta весна-літо 2019
Simone Rocha весна-літо 2019

Влітку, коли доводиться рятуватися від пекучого сонячного проміння, хочеться почуватися впевнено і комфортно. Дизайнери наче прочитали ці думки і зробили ставку в новому сезоні на максимально зручні і відкриті пари. Так, Delpozo прикрасили сандалі витонченими ремінцями і фантазійними бантами, а Blumarine показали стійку модель з численним різнокольоровим камінням – у таких сандаліях ноги точно не втомляться танцювати до світанку.

Delpozo весна-літо 2019
Blumarine весна-літо 2019

Vogue.ua зібрав 30 пар найкращих ошатних сандалій.

<b>нарядные сандалии</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.