До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві відбудеться фестиваль сучасного танцю 4DCD

З 5 до 8 грудня в Києві вперше відбудеться фестиваль сучасного танцю 4DCD.

Ініціаторка фестивалю – одна з найуспішніших українських хореографів Христина Шишкарева, засновниця платформи сучасного танцю Totem Dance, в минулому артистка театру "Київ модерн-балет" і балетмейстер Київського театру опери і балету для дітей та юнацтва. Серед учасників фестивалю – хореографи з України, Італії та Іспанії, які покажуть у Києві п'ять вистав на "Сцені 6" в Довженко-центрі і Малій опері.

Реклама

5 грудня фестиваль відкриє вистава "Асто" італійського хореографа Франческо Аннарумма. Франческо навчався в танцювальній школі La Scala і English National Ballet, танцював головну партію в "One Flat Thing Reproduced" культового хореографа Вільяма Форсайта, а тепер представляє у Києві власну хореографію. Також серед учасників фестивалю – іспанський хореограф Чеві Мюрадай, який три роки тому робив постановку для Гогольфест, а тепер покаже в Києві спектакль Between us за мотивами поезії Шарля Бодлера з українською трупою TOTEM Dance Group.

Сама Христина Шишкарева покаже спектакль "Привиди" за мотивами однойменної книжки Чака Паланіка на музику Чайковського і сучасного німецького композитора Alva Noto. Серед українських робіт також будуть "АМА" Галини Пехи, моноспектакль "Анігіляція" Ярослава Кайнара і перформанси.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.