До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Національна опера відкриває новий сезон

Прекрасні новини для тих, хто любить театр. 18 вересня після великої перерви, спричиненої пандемією, свій 153-й театральний сезон відкриває Національна опера. Яким буде новий сезон з огляду на те, що карантин в Україні продовжено до 31 жовтня? Поки театр буде працюватиме три дні на тиждень — у четвер, п’ятницю й суботу, тож квитки варто бронювати заздалегідь.

Сцена із "Шопеніани"

18 вересня новий сезон відкриється великим гала-концертом з участю провідних солістів театру. 20 вересня ми почуємо дует Тараса Штонди й Валентина Дитюка в опері "Моцарт і Сальєрі" Римського-Корсакова, а 25-го сольну програму виконає одна з найвідоміших у світі оперних співачок, походженням з України, сопрано Людмила Монастирська. 19 вересня відбудеться гала-концерт "De capo Ballet Gala" з участю провідних солістів балетної трупи. 26 вересня в афіші одразу 2 одноактні балети: "Кармен-сюїта" (Кармен танцює Катерина Кухар, Ескамільйо — Олександр Стоянов) і "Шопеніана" (виконавці — Ян Ваня, Юлія Кулик, Анна Муромцева, Ольга Голиця, Юлія Москаленко).

Реклама
Катерина Кухар та Олександр Стоянов

Пандемія внесла свої корективи й у формат вистав. До 31 жовтня всі концерти відбуватимуться в супроводі рояля, а балетні вистави — під фонограму. Опери, заявлені у вересневій і жовтневій афішах, проходитимуть у супроводі оркестру. Всі спектаклі до закінчення карантину не матимуть антракту й триватимуть не більш як 80 хвилин.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.